Wie zijn wij?

Een complete woning voor uw kavel? Is dat wel mogelijk voor een vaste prijs? Wanneer u kiest voor deze manier van bouwen, kunnen wij ons voorstellen dat u eerst kennis met ons wilt maken. Immers, investeren in een woning is een belangrijke mijlpaal in uw leven. Ook zal het ongetwijfeld vragen bij u oproepen. Krijg ik wel wat ik wil? Past deze vorm van bouwen wel bij mij? En in hoeverre kan ik nog eigen ideeën inbrengen? Allemaal logische vragen, die wij graag samen met u doorlopen. Met onze 20 jaar aan ervaring schatten wij precies in wat u nodig heeft om de juiste afwegingen te maken. We stellen ons graag aan u voor:

Uw team

Leon Scholten - Eigenaar / Bouwadviseur

Leon Scholten is vanuit Scholten Projectbouw B.V. initiatiefnemer en de drijvende kracht achter Huisopkavel.nl: eerlijk, open-minded en deskundig. Uw onzekere gevoel rondom het bouwen van een woning, vormt de grootste drijfveer van Leon: bouwen moet namelijk leuk zijn. Hij heeft er zelfs zijn missie van gemaakt waarbij hij vooral stuurt op kwaliteit en budget.

“Een onafhankelijke bouwadviseur kost alleen maar extra geld, denken veel mensen. Ik probeer juist die kosten terug te verdienen door te kiezen voor producten met een eerlijke prijs zonder kwaliteitsverlies. Zeker in het geval van een complete woning voor een vaste prijs is het essentieel om voor een bouwadviseur te kiezen die u begeleidt in het maken van keuzes om binnen het afgesproken budget te blijven.”

Tom Olde Dubbelink - Architect

Architect Tom Olde Dubbelink is verantwoordelijk voor het definitieve ontwerp. Als pragmatisch denker en met een slim oog voor detail weet hij het maximale uit ieder concept te halen. Tom onderscheidt zich door een sterk gevoel voor ruimte en weet zo voor iedere woonbehoefte een ontwerp te maken dat naadloos daarop aansluit. Hij is geregistreerd architect.

“Door kritische vragen te stellen en goed te luisteren kom je dichterbij de verwachtingen van de klant. Vervolgens is het mijn taak om die verwachtingen als uitgangspunt te nemen en te bewaken. Mijn ervaring is dat samenwerking de sleutel is om dat te kunnen doen. Gedachte en uitvoering dichter bij elkaar brengen, daar gaat het allemaal om.”

Miriam Scholten - Commerciƫle binnendienst / projectmedewerker

Bij het kopen van een woning komt het aan op de details. Miriam heeft als commercieel medewerker de administratieve en projectmatige zaken perfect op orde. Zij zorgt ervoor dat alle documentatie correct is en tijdig bij iedereen afgeleverd wordt. Zij is de spil van Huisopkavel als het gaat om het begeleiden en afwikkelen van de projectadministratie.

“Het is altijd weer een uitdaging om alle puntjes op de i te krijgen". Ik voel me er goed bij als een klant tevreden naar buiten loopt. Door goed naar hem of haar te luisteren, accuraat te werken en tijdig alle informatie te verstrekken, krijgt de klant het gevoel dat we grip op de zaak hebben. Bij de aankoop van een woning is dat een prettig gevoel voor ze. Aan dat proces draag ik graag mijn steentje bij.”

Afspraak maken?

Bent u benieuwd wat het betekent om te kiezen voor een complete woning voor een vaste prijs op uw eigen kavel? Of hebt u al een woning op het oog die u wilt bespreken? Dan ontmoeten we u graag om kennis te maken!

Afspraak maken

U de bouwkavel... Wij de plannen voor een compleet huis

Brochure aanvraag
Brochure aanvraag