Welkom,

Wij werken volop aan deze nieuwe website.
Nog niet alle prijzen en teksten van de huizen zijn up-to-date.
Neem gerust contact op voor vragen.

Sluiten

2009 EEN NIEUWE KANS

Hij werkte vele jaren als uitvoerder voor een bouwbedrijf. Deed  praktijkervaring op en volgde studies om zijn kennis bij te spijkeren. In 2009 wilde hij voor zichzelf beginnen. Hij kreeg echter een mooie kans aangeboden bij een projectontwikkelaar en wilde die niet aan zich voorbij laten gaan. Hier heeft hij kennis en ervaring opgedaan op het gebied van bouwmanagement en projectontwikkeling. Een goede leerschool op allerlei vlakken.

2015 Scholten Bouwadviseurs

In 2015 is het zover. Leon Scholten start met een volle rugzak aan kennis en ervaring met Scholten Bouwadviseurs. Voor bouwbegeleiding, tekenwerk, directievoering en toezicht op de bouw kunnen bedrijven en particulieren bij hem terecht.

Vanaf het eerste begin zijn kwaliteit, duidelijkheid en zekerheid de uitgangspunten en dat trekt klanten aan. Daarnaast bouwt Leon aan zijn netwerk van bedrijven, die net als hij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf groeit in alle opzichten en zijn vrouw Miriam ondersteunt hem steeds vaker. Al vrij kort na de start van Scholten Bouwadviseurs werkt zij volledig mee in het bedrijf.

2018 Huis op Kavel

Begin het jaar 2018 start Scholten Bouwadviseurs met een compleet nieuw concept Huis op Kavel. Een uniek concept waarbij de architect en bouwadviseur diverse woningen ontwerpen. Er worden 3 prijzen inzichtelijk gemaakt, namelijk casco, basis en compleet. Deze prijzen worden openbaar getoond op de website en de klant weet van te voren of de plannen haalbaar zijn. De woningen worden traditioneel en duurzaam gebouwd, dus elk ontwerp kan ook worden aangepast naar de wens en budget van de klant.

De klant behoud veel vrijheid en voordat er een schop in de grond gaat weet de klant waar hij aan toe is. Het is daarom niet verwonderlijk dat het concept Huis op Kavel een enorm succes is.

2022 SCHOLTEN BOUWADVISEURS WORDT HUIS OP KAVEL

Huis op Kavel is gestart als een concept  Het succes werd echter zo groot, dat de bekendheid van Huis op Kavel, vooral landelijk gezien steeds groter werd. Bovendien verschoven de activiteiten van het bedrijf steeds meer en kwam de nadruk te leggen op architectuur en realisatie van woningen.. Dit leidde ertoe dat Huis op Kavel de handelsnaam werd van het bedrijf en dat bepaalde activiteiten van Scholten Bouwadviseurs onder deze handelsnaam verder worden voortgezet. Om dit te bekrachtigen is een nieuwe uitstraling ontwikkeld.

Wonen wordt beleven

Brochure aanvraag
Brochure aanvraag