Welkom,

Wij werken volop aan deze nieuwe website.
Nog niet alle prijzen en teksten van de huizen zijn up-to-date.
Neem gerust contact op voor vragen.

Sluiten

TRADITIONEEL BOUWEN

Bij Huis op Kavel bouwen we traditioneel, omdat dit mooier, kwalitatief vaak beter en duurzaam is. Bij traditionele bouw maken we gebruik van ambachtelijke uitvoeringstechnieken en traditionele bouwmaterialen zoals baksteen voor de muren, hout voor de kozijnen en staal voor de draagbalken. Het is een robuuste manier van bouwen, waar we goed en ervaren in zijn. Niet alleen wij, maar ook onze partners. Het eindresultaat is een kwalitatief hoogwaardig huis.

BOUWEN MET EXTRA’S

De woning wordt op de bouwplaats steen voor steen opgebouwd. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld houtskeletbouw en prefab. Bij Huis op Kavel bouwen we met extra’s. Denk aan bijvoorbeeld (hard)houten kozijnen, indien gewenst hoge plinten en duurzame warmte systemen. We werken samen met vaste aannemers en installateurs door het hele land. We doen geen concessies ten koste van de kwaliteit en bouwen vanzelfsprekend volgens de verplichte BENG-Norm

ZEER LANGE LEVENSDUUR

ZEER LANGE LEVENSDUUR

Het grootste voordeel van traditionele bouw is de levensduur en de kwaliteit. Huizen die op een traditionele manier gebouwd worden, gaan vaak meer dan 100 jaar mee en stijgen in waarde. Voor wat betreft ontwerp is de flexibiliteit hoog. Traditioneel gebouwde huizen hebben niet alleen een zeer goede warmte isolatie, maar ook uitstekende geluidsisolatie van zowel buiten als binnen de woning. Dit vanwege de robuuste en isolerende materialen die worden gebruikt.

DRIE OPLEVERNIVEAU ’S

Bij Huis op Kavel zijn we transparant in wat we doen. De prijs die we geven is compleet. Geen verrassingen achteraf en het huis wordt gebouwd volgens ontwerp, waarbij alle elementen en details zijn inbegrepen. We hebben drie niveaus waar u uit kunt kiezen; basis, compleet en luxe. In het kort is het verschil:

Basis

De woning wordt wind- en waterdicht opgeleverd. De opdrachtgever draagt zorg voor de afbouw, het leveren en plaatsen van de keuken en het sanitair.

COMFORT

De woning wordt opgeleverd zonder sanitair en keuken. Wel wordt de woning geheel afgebouwd.

LUXE

Uw woning wordt geheel compleet opgeleverd inclusief afbouw, sanitair en keuken naar wens.

TOTAAL PRIJZEN

Vooraf hebt u duidelijkheid over de prijs van de woning en het opleverniveau. Dit is vooraf met u afgestemd en besproken. We ontzorgen u vanaf uw eerste idee tot en met de eindoplevering.

Wonen wordt beleven

Brochure aanvraag
Brochure aanvraag