Welkom,

Wij werken volop aan deze nieuwe website.
Nog niet alle prijzen en teksten van de huizen zijn up-to-date.
Neem gerust contact op voor vragen.

Sluiten

STAPPENPLAN

Onze werkwijze is klantgericht en praktisch of u nu een ontwerp op maat laat maken of kiest uit onze eigen ontwerpen; we brengen verwachtingen en mogelijkheden bij elkaar. Het bouwen van uw eigen huis is een traject waar we u van willen laten genieten en waar u met plezier op terug wil kijken. Een goed gesprek en de klik voelen, daar begint het mee.

We starten met een goed gesprek

Een goed gesprek, daar begint het mee. Laat ons uw plannen weten. Breng foto’s of schets mee als u deze hebt. We verdiepen ons in uw situatie, wensen en budget. Het voordeel van Huis op Kavel is dat u zowel met de bouwadviseur als de architect aan tafel zit. We geven duidelijk aan wat we voor u betekenen en hoe het traject zal verlopen.

Plannen worden concreet

Verloopt het gesprek prettig en naar wens, dan gaan we aan de slag. U hebt één van onze eigen huisontwerpen gekozen of onze architect ontwerpt en tekent de woning op maat. De bouwadviseur brengt zijn bouwtechnische kennis in en ziet toe of de bouw binnen budget past. Deze werkwijze lijkt praktisch en logisch en dat vinden wij ook. Hierin zijn we echter uniek.

Eerlijk en duidelijke prijsafspraken

We zijn eerlijk als we concessies moeten doen en geven advies over duurzaamheid en alternatieve oplossingen om uw wensen waar te maken binnen het budget. Hierin zijn we ervaren, vindingrijk en het gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Voordat er een schop in de grond gaat, weet u waar u aan toe bent en zijn de afspraken duidelijk. U kunt kiezen uit drie opleverniveaus; basis, comfort en luxe.

AANVRAAG OMGEVINGSVERGUNNING

In de meeste gevallen is een omgevingsvergunning nodig om te mogen bouwen. Deze werkzaamheden zitten uiteraard bij onze prijs en service inbegrepen. Wij hebben korte lijnen en rechtstreeks contact met Welstand of stadsbouwmeester om uw bouwplannen te bespreken. Naar de goedkeuring vanuit Welstand zullen wij dan ook de benodigde aanvraag tekeningen en documenten gereed maken en indienen bij de gemeente.

WE BOUWEN TRADITIONEEL

Uw huis wordt traditioneel gebouwd in samenwerking met onze vaste partners.
Indien u gekozen hebt voor een huis op maat, dan is het ook mogelijk
om uw eigen aannemer te kiezen. Eventueel verzorgen wij voor u de bouwbegeleiding.

Elke woning, die we voor particulieren bouwen is uniek en afgestemd op de
wens van de klant. Met goede materialen zorgen we voor een mooi en duurzaam
eindresultaat. Tijdens de bouw is er één aanspreekpunt voor al uw vragen. Een goed contact tijdens het hele traject en u ontzorgen, daar staan we voor.

DE EINDOPLEVERING

Samen met u en de aannemer lopen we door het hele huis en kijken we of alles conform afspraken is gebouwd en of het eventuele meer- of minderwerk is gerealiseerd. Soms brengt een koper zelf een deskundige mee om te kijken of de woning aan alle afspraken voldoet. Eventuele onvolkomenheden worden genoteerd en opgelost.

Na de eindoplevering overhandigen we de sleutels. Het woonplezier voor u en uw gezin begint vanaf dat moment. Wonen wordt beleven.

Maak een afspraak

Wonen wordt beleven

Brochure aanvraag
Brochure aanvraag