Welkom,

Wij werken volop aan deze nieuwe website.
Nog niet alle prijzen en teksten van de huizen zijn up-to-date.
Neem gerust contact op voor vragen.

Sluiten

LEON SCHOLTEN

EIGENAAR / BOUWADVISEUR

Leon Scholten is bouwadviseur en de oprichter-eigenaar van Huis op Kavel. Leon is vooral vakman en gaat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Traditioneel bouwen met mooie materialen, duurzaam, betaalbaar en volgens uw wensen dat is zijn missie. Als bouwadviseur begeleidt hij het traject en zorgt dat alles goed en volgens afspraak verloop.

“Een goede klik hebben met elkaar zorgt voor een fijne samenwerking. Met de klant en ons vaste team aan partners, bouwen we vooral samen. Een woning bouwen is een grote mijlpaal voor de klant. Daarvan zijn we ons bewust. Vertrouwen geven aan de klant en beloften nakomen vinden we essentieel”.

TOM OLDE DUBBELINK

ARCHITECT

Architect Tom Olde Dubbelink is geregistreerd architect en verantwoordelijk voor het definitieve ontwerp. Als pragmatisch denker en met een slim oog voor detail weet hij het maximale uit ieder concept te halen. Tom onderscheidt zich door een sterk gevoel voor ruimte en weet zo voor iedere woonbehoefte een ontwerp te maken dat naadloos aansluit bij uw wensen.

“Door kritische vragen te stellen en goed te luisteren kom je dichterbij de verwachtingen van de klant. Vervolgens is het mijn taak om die verwachtingen als uitgangspunt te nemen en te bewaken. Mijn ervaring is dat samenwerking de sleutel is om dat te kunnen doen. Gedachte en uitvoering dichter bij elkaar brengen, daar gaat het allemaal om.”

MIRIAM SCHOLTEN

COMMERCIËLE BINNENDIENST / PROJECTMEDEWERKER

Bij het kopen van een woning komt het aan op de details. Miriam heeft als commercieel medewerker de administratieve en projectmatige zaken perfect op orde. Zij zorgt ervoor dat alle documentatie correct is en tijdig bij iedereen afgeleverd wordt. Zij is de spil van Huis op Kavel als het gaat om het begeleiden en afwikkelen van de projectadministratie.

“Het is altijd weer een uitdaging om alle puntjes op de i te krijgen". Ik voel me er goed bij als een klant tevreden naar buiten loopt. Goed luisteren, accuraat werken en tijdig alle informatie verstrekken vind ik belangrijk. Zo houden we grip op het project en bieden we duidelijkheid aan de klant”.

Mel

ONZE KANTOORHOND

Onze lieve kantoorhond Mel verwelkomt u altijd met een positieve en vrolijke kwispel, maar bewaakt tevens voor ons het bedrijfspand met al haar trots.

Wonen wordt beleven

Brochure aanvraag
Brochure aanvraag