Complete woning bouwen? Het is eenvoudiger en voordeliger dan u denkt!

U hebt een kavel gekocht of bent van plan dit te doen. Een complete woning tegen een vaste prijs is dan een bijzonder snelle en voordelige optie. U wordt niet geconfronteerd met meerkosten en weet direct wat u krijgt. Maar wat is dan de eerste stap? Stap één is dat u eerst de drie pijlers voor het bepalen van uw woonwens helder hebt:

  • De oppervlakte van uw kavel.
  • De prijs die u wilt betalen voor de woning.
  • Het type woning: vrijstaand of twee-onder-een-kap?

Al een type woning op het oog?
Dit zijn de 6 vervolgstappen

Zodra u één of meerdere type woningen op het oog hebt, gaan we eerst het gesprek met elkaar aan. We nemen de verschillende types onder de loep en brengen waar nodig verwachtingen en mogelijkheden dichter bij elkaar. Ook nemen we de indeling en het afwerkingsniveau met elkaar door en kijken we welke mogelijkheden er zijn binnen het bestaande ontwerp. In dit adviesgesprek lichten we tot slot het verdere proces toe. Dit biedt veel inzicht én overzicht: een van de grote voordelen als u kiest voor een complete woning. Om u alvast een idee te geven van het proces hebben we hieronder kort alle stappen op een rij gezet:

  1. Bepalen type woning.
  2. Indeling en aanvullende eisen.
  3. Selecteren gecontracteerde aannemer incl garanties.
  4. Aanvraag omgevingsvergunningen.
  5. Start bouw onder begeleiding van vaste verkoopbegeleider van de aannemer.
  6. Oplevering door aannemer.

Complete woningen voor een vaste prijs

De bouw van uw woning uitbesteden, betekent ook dat u zekerheid en vastigheid wilt. Verrassingen of onvoorziene kosten verpesten vaak een heel proces waar u - vinden wij - juist van moet genieten. Bij Huisopkavel.nl hanteren we daarom een vaste prijs voor iedere woning. Vrijstaand of twee-onder-een-kap: u weet bij ons altijd precies wat u betaalt. Daarnaast bieden we een vaste, gecontracteerde aannemer aan om de beoogde kwaliteit te bewaken en de lijnen kort te houden. Tijdens de bouw kunt u ook rekenen op een vaste verkoopbegeleider vanuit de aannemer. Zo hebt u in iedere fase van de bouw inzicht en overzicht.

Een voorbeeld: uit onze huizenzoeker blijkt een complete vrijstaande woning van € 231.000,- de juiste match. U betaalt dan ook daadwerkelijk dat bedrag voor uw woning. Dit bedrag behelst alle kosten die nodig zijn om uw woning ‘woonklaar’ te maken. Denk bijvoorbeeld aan de ontwerp- en constructeurskosten. Ook worden alle woningen inclusief luxe keuken en badkamer opgeleverd.

Ervaren team van specialisten

Ook in ons werk gaan wij graag voor zekerheid en kwaliteit. Met een vast team van specialisten gaan wij aan de slag om aan uw wensen en eisen te voldoen. Hebt u eerst behoefte aan vrijblijvend contact om te kijken of er een klik is? Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek!

Garantie

Alle woningen zullen onder Woningborg- of Bouwgarant-contracten worden gebouwd. Hoe dat precies in z'n werk gaat? Bekijk het hieronder.

Werkgebieden en VERKOOPprijzen

De getoonde verkoopprijzen zijn voor woningbouw in de provincies Overijssel, Gelderland, gedeeltelijk Flevoland, gedeeltelijk Noord-Holland en de provincie Utrecht. Overige gebieden zijn op aanvraag, Neem vrijblijvend contact met ons op.

Alle verkoopprijzen zijn vaste prijzen, echter wel onder voorbehoud van druk-zetfouten en prijswijzigingen.

Vraag en antwoord

Hieronder ziet u de meestgestelde vragen, klik erop voor het antwoord. Heeft u daarnaast nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ja, bij Huis op Kavel maken wij ook een ontwerp op maat, wens en budget voor de klant.

Ja, inderdaad de luxe keukens en badkamers zitten in de verkoopprijs. De koper heeft de mogelijkheid om zelf de keuken of badkamer elders in te kopen. Huis op Kavel zal dan een minderprijs voor keuken en/of badkamer opgeven.

Ja, deze zijn bij het bedrag inbegrepen.

De getoonde verkoopprijzen zijn voor woningbouw in de provincies Overijssel, Gelderland, gedeeltelijk Flevoland, gedeeltelijk Noord-Holland en de provincie Utrecht. Uiteraard beschikken we over een goed bouwnetwerk met landelijke dekking. Neem vrijblijvend contact met ons op voor prijzen in de overige provincies van Nederland.

Wij bouwen alle woningen volgens huidige bouwbesluit normering.

Ja, bij de verkoopprijs zijn de werkzaamheden voor de vergunningsaanvraag inbegrepen.
Echter bestemmingsplan wijzigingen en legeskosten zijn niet inbegrepen.

Nee, dit kan helaas niet. Wij werken met een aantal vaste aannemers om de kwaliteit en de prijs te waarborgen.

Ja, alle woningen zullen onder Woningborg- of Bouwgarant-contracten worden gebouwd.

U de bouwkavel... Wij de plannen voor een compleet huis

Brochure aanvraag
Brochure aanvraag